uvc lamp
banner
222nm FAR UVC lamp
uv lamp trolley
X

kita bakal njamin sampeyan
tansah entuk paling apik
asil

GO 

"Kualitas paling apik, Layanan paling apik" mesthi dadi tujuan perusahaan, Kanfur bakal nggunakake kaluwihan teknologi dhewe kanggo nyedhiyakake produk kualitas paling apik, rega sing paling disenengi, jaringan penjualan sing sampurna lan layanan purna jual lan nyoba sing paling apik kanggo Kesehatan Manungsa!

ngerti luwih lengkap babagan perusahaan
UUU_5118

Produk adol panas

Sterilisasi, disinfeksi, mambu aneh sing dicopot, nggawa sampeyan rasa ora sabar

Sinau Luwih lengkap babagan
222NM JARING UVC LAMP

  • Katrangan
  • Kaluwihan
  • Aplikasi

Kanfur bangga ngenalake Lampu UVC Jauh 222nm, modul lampu excimer 222nm Far UV-C sing disaring kanggo aplikasi nyuda mikroba.
Lampu UVC Far 222nm sing disaring bisa digunakake kanthi aman ing papan sing ora ana gandhengane lan papan sing ora dikepengini tanpa nyebabake risiko kesehatan tumrap manungsa nalika digunakake ing watesan pajanan saiki sing disaranake dening Konferensi American Hygienists Industrial Government (ACGIH®) utawa sarat IEC 62471.

Ora ana gawe piala tumrap manungsa lan kewan, luwih aman tinimbang lampu UVC 254 nm tradisional
Teknologi Filter Keamanan Kepemilikan Kasedhiya Kanggo Mesthekake Emisi 222nm Sempit
Merkur Gratis - Ramah Lingkungan
Panjang gelombang germicidal sing efektif
Pengurangan Virus, Bakteri, lan Spora Efektif
Suhu Operasi Wide
Instan / Pateni Instan kanthi Daya Output Lengkap
Ora Ana Pengurangan Seumur Hidup kanthi Siklus Serep / Mati

Permukaan
Udhara

kita bakal njamin sampeyan bakal entuk
asil paling apik.

  • 100000

    Produksi taunan

    Kanfur duwe lini produksi profesional kanthi produksi canggih lan teknologi pangolahan, produksi taunan nganti 100000 set.
  • 160

    Staff Profesional

    Tim R&D, produksi lan sales profesional lan stabil, kanthi 160 karyawan, perusahaan kasebut terus-terusan ngenalake bakat maju.
  • 50

    Sertifikat paten dipikolehi

    Kanthi tim R&D profesional, kabeh produk dikembangake kanthi independen lan diproduksi, kita entuk 50 sertifikat teknologi paten ing ..
  • $ 4000000

    Penjualan taunan

    Perdagangan domestik lan perdagangan asing loro tim adol, diekspor menyang luwih saka 50 negara ing saindenging jagad lan penjualan Tahunan nganti usd4000000.

Babagan perusahaan

apa wong ngomong

  • Alexander
    Lampu UV katon apik banget lan stabil, yen bisa kanggo anakku. Uga duwe remot kontrol, sing gampang banget dioperasikake. Pancen desain humanisasi. Pancen pancen pengalaman tuku sing apik banget.
  • Ana
    Pangiriman DHL cepet banget, mung limang dina nampa lampu ultraviolet. Aku wis ngoperasikake miturut pandhuane. Gampang banget, kanthi telung sterilisasi wektu gear, aku yakin bakal menehi ruang tamu sing sehat.
  • Nancy
    Aku marem banget karo lampu UV iki. Iki wis dikemas kanthi apik lan dikirim kanthi cepet. Gampang lan cepet digunakake kanthi remot kontrol. Ruang tamu, kamar, kamar mandhi lan pawon kabeh ora kena infeksi, matur nuwun

Enquiry kanggo dhaptar rega

Wiwit didegake, pabrik kita wis ngembangake produk kelas pertama kanthi ngetrapake prinsip kualitas luwih dhisik. Produk kami wis entuk reputasi apik ing industri lan dipercaya ing antarane pelanggan anyar lan lawas ..

kirim saiki

paling anyar warta & blog

ndeleng liyane
  • Disinfeksi karo Far-UV (222 nm Ultraviolet ...

    Ringkesan teknologi Far-UV (222 nanometer) lan kemampuan disinfeksi. Asil pandemi COVID-19 yaiku kebutuhan tambah kanggo papan umum sing aman, sing kena infeksi. Sampeyan kudu nyuda risiko ing industri penerbangan komersial, sing mindhah siji milyar wong ing jagad iki ...
    maca liyane
  • Teknologi Lampu Kuman

    Teknologi Lampu Germicidal Nalika nggoleki UVC Germicidal Fixtures, sampeyan bisa nemokake macem-macem jinis teknologi lan konfigurasi lampu. Kabeh lampu UVC ateges kalebu amplop kuarsa sing ngemot merkuri lan gas lan elektroda liyane. Nalika lampune disabetake, energi b ...
    maca liyane
  • Keuntungan saka Disinfeksi UV-C

    Keuntungan Sistem Disinfeksi UV-C Akeh, Kalebu: Efektif kanggo kabeh jinis mikro-organisme, kalebu bakteri, virus, jamur lan protozoa Ora ana produk sampingan (DBPs) sing dibentuk Modhal sing murah lan biaya operasional Gampang dioperasikake lan dijaga Aman lan lingkungan f ...
    maca liyane