pexels-bongkarn-thanyakij-37402091

36W Omah kuman disinfeksi cahya

Katrangan singkat:

110V / 220V cahya germisida saka Kanfur supaya sunar srengenge mlebu kamar, kanthi fungsi desinfeksi, sterilisasi lan tungau, nggawe lingkungan urip sing sehat.


Detail Produk

Tag Produk

1. Parameter lampu germicidal UV

Tegangan: 110V / 220V
Watt: 36W / 60W

Bahan tabung: Lampu UV Kuarsa

Dawane dawa: 253.7nm
Umur layanan: 8000 jam

Fungsi: Wektu telung gir (15min, 30min, 60min), startup telat lan remot kontrol nirkabel remot.

Standar steker: standar nasional, Standar Amerika (sertifikasi UL), standar Eropa.

Ukuran: 14 * 14 * 44 (CM)
Bobot: 1,5kg

UV lamp details (3)-min
UV lamp details (6)-min

2. Apa teknologi UV?

Lampu Ultra-Violet (UV) ora katon ing mripat manungsa lan dipérang dadi UV-A, UV-B lan UV-C.

UV-C ditemokake ing kisaran 100-280 nm. Ing grafik kasebut bisa dingerteni yen tumindak germisida maksimal ing 265 nm kanthi reduksi ing sisih loro. Lampu UV-C tekanan rendah duwe emisi utama ing 254 nm ing endi tumindak ing DNA yaiku 85% saka nilai puncak lan 80% ing kurva IES. Akibate, lampu germisida kita efektif banget kanggo ngrusak DNA organisme mikro. Iki tegese ora bisa nurun lan nyebabake penyakit4.

Resistensi efektif organisme mikro kanggo cahya UV beda-beda. Kajaba iku, lingkungan mikro-organisme tartamtu pengaruhe dosis radiasi sing dibutuhake kanggo karusakan.

1600745152(1)
1600764496(1)

3.Apa mupangate Lampu UV-C Kuman?
 Ozon lan Ozon gratis, Daya Jauh
Lampu UVC germicidal ora aktif virus lan ngresiki hawa. Lampu UVC kita uga Akeh lampu UVC uga ngetokake ozon, bisa nyadhariake sterilisasi kabeh bunder
Lampu UVC uga dilengkapi remot nirkabel kanggo kemudahan panggunaan lan keamanan.
Operasi manual ora opsional. Kanthi klik tombol, ing sisih ndhuwur The Apollo utawa jarak sing adoh - bakteri, kuman, lan virus ora aktif.
Cukup pencet tombol daya utawa gunakake remot kanthi jarak sing aman lan lampu UVC Germicidal wiwit ngganggu DNA lan RNA patogen lan ilang fungsi lan fungsi. Gampang banget digunakake, kaya sihir.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita