pexels-bongkarn-thanyakij-37402091

Xuzhou Kanfur Electronic Technology Co., Ltd.

Babagan Kita

UUU_5226-min

Diadegake ing wulan Maret 2012, Xuzhou Kanfur Electronic Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi modern sing nggabungake R&D, desain, Inovasi, produksi lan penjualan, ana ing Taman Ilmu Universitas Mining China ing Xuzhou. Ing wiwitan perusahaan, piranti medis, rehabilitasi lan produk kesehatan minangka garis utama pangembangan perusahaan.
Saiki, perusahaan duwe tim R&D profesional lan stabil, Karo teknologi inti R&D INDEPENDEN lan produksi canggih lan teknologi pangolahan, lan tim R&D duwe inovasi sing kuat lan kekuatan panelitian ilmiah, kabeh produk sing didol kanthi independen dikembangake dening tim R&D lan duwe hak kekayaan intelektual independen sing lengkap.

Perusahaan iki ora mung menangake pakurmatan "perusahaan cilik lan menengah ilmiah lan teknologi", nanging uga lulus "Sertifikasi Sistem Manajemen Properti Intelektual", produk perusahaan uga lulus sertifikasi CE Uni Eropa, sertifikasi FCC, sertifikasi ISET. Saiki, perusahaan duwe sawetara kategori luwih saka 20 jinis produk ing pasar, sing duwe fungsi desinfeksi lan sterilisasi produk utama yaiku lampu sterilisasi ultraviolet, instrumen deteksi lingkungan duwe instrumen deteksi formaldehida, pangembang intravena, kontrol ruangan sauna. Perusahaan kasebut uga gumantung karo R&D dhewe, produksi lan kaluwihan rantai industri liyane, kanggo Eropa, Amerika Utara, Asia Selatan lan pasar liyane kanggo nyedhiyakake produk, entuk kapercayan pangguna. 

UUU_5235-min

Lingkungan perusahaan

Perusahaan kami uga duwe kaprigelan kualitas kualitas ilmiah lan ketat, alat ngawasi lan uji coba modern lan sistem uji coba ketat minangka jaminan kualitas produk perusahaan. Produk perusahaan gumantung karo kualitas sing apik banget, pangsa pasar terus saya mundhak, lan penjualan terus saya gedhe. Perusahaan iki wis berkembang dadi perusahaan inovatif kanthi ciri khas modern. Perusahaan kita mesthi ngetutake filosofi pangembangan perusahaan "teknologi luwih dhisik, kualitas dhisik", kanthi aktif lan efektif ngetrapake manajemen perusahaan modern, lan duwe komitmen dadi patokan industri domestik utama. Wis suwe, perusahaan kasebut duwe komitmen kanggo nggawe inovasi babagan kabutuhan pelanggan, kerja sama karo mitra sing mbukak, setya nyedhiyakake solusi, produk lan layanan kanthi sistematis, lan ngupayakake kanthi paling apik kanggo nggawe nilai paling gedhe kanggo para pelanggan. Ing jaman inovasi teknologi anyar sing kebak kesempatan, tantangan lan persaingan, pangembangan perusahaan bakal ditambah. Kita bakal terus nambah sistem manajemen, nambah introduksi personel ilmiah lan teknologi, riset lan pangembangan produk anyar lan pangembangan pasar, kanggo menehi dhukungan sing kuat kanggo pangembangan perusahaan sing cepet lan cepet. Perusahaan bakal berorientasi pasar, ningkatake pangembangan perusahaan kanthi inovasi teknologi, lan ngupayakake supaya perusahaan bisa menehi kontribusi sing luwih dhuwur ing pasar peralatan, rehabilitasi lan kesehatan.

KUALITAS

Kanthi teknologi produksi sing apik lan kontrol kualitas sing ketat. Kanggo saben chip, papan sirkuit utawa bagean, Kenyamanan bisa ngontrol kabeh proses saka panyimpenan kanggo digunakake kanggo njamin kualitas produk sing stabil. Kajaba iku, audit kualitas sadurunge ninggalake pabrik minangka jaminan paling apik kanggo kualitas tinggi.

SERTIFIKAT

未标题-1