pexels-bongkarn-thanyakij-37402091

pabrik langsung adol sterilisasi udara 253.7nm lampu disinfeksi UV

Katrangan singkat:

Khusus kanggo nggawe lampu disinfeksi UV suwene 8 taun, kanthi ozon, bisa mateni bakteri, virus lan tungau ing ruangan sampeyan supaya bisa urip kanthi sehat.


Detail Produk

Tag Produk

1. Fitur utama lampu disinfeksi UV

Disinfeksi ultraviolet yaiku nggunakake cahya ultraviolet energi tinggi kanggo ngilangi helix dobel DNA kanggo ngaktifake bakteri lan virus. Sinar ultraviolet kudu nyukupi syarat tartamtu kanggo entuk sterilisasi lan desinfeksi efektif. Waspada dawa gelombang, dosis iradiasi lan wektu sumber sinar ultraviolet, yaiku cahya ultraviolet sing jero ing pita UVC kanthi dawa gelombang ing ngisor 280nm, lan temokake dosis iradiasi lan wektu tartamtu kanggo macem-macem bakteri lan virus, Yen ora ora bisa diaktifake.

Jeneng Produk Lampu germicidal ultraviolet
Model KFR-SJ
Lingkup 20-60 Meter persegi
Panjang gelombang UV 253.7nm UVC
Daya sing dirating 36W / 60W
Tegangan sing dirating 110V / 220V
Fungsi Sterilisasi, disinfeksi, tungau dipotong
Werna Ireng, Coklat
Tube Seumur Hidup 8000 jam
Metode wektu Wektu gir nomer telu
UV lamp details (4)-min

2. Keuntungan produk saka lampu disinfeksi UV

 Lampu UV disetujoni dening CE, ROHS, FCC, IC, PSE

Luwih saka 8 taun pengalaman produksi lan aplikasi lampu UV

Kabeh lampu dites siji-siji sadurunge dikirim saka pabrik

Sampeyan bakal entuk garansi setaun lan perawatan seumur hidup kanggo lampu UV kita

Wektu pengiriman tepat waktu, conto supaya pangiriman sajrone 5 dina kerja, pangiriman pesanan akeh sajrone 25 dina.

Layanan sawise didol sing bisa dipercaya

Layanan OEM lan ODM

Layanan online 24 jam, apa wae pitakon sampeyan bakal dijawab sajrone 24 jam

3. Pangiriman & Pengiriman

Kanthi Express (lawang menyang lawang): TNT, DHL, FedEX, UPS, EMS, lsp. 

Liwat Udhara: Ayo ngerti bandara sampeyan.

Liwat Laut: Mangga wenehake port pangiriman sampeyan.

Kita kerja sama karo perusahaan ekspres liyane. Bisa ngirim pesanan mendesak sajrone 3 - 5 dina menyang kabeh negara.
Kita uga duwe kerjasama jangka panjang karo macem-macem perusahaan transportasi laut, kanggo entuk kapal laut sing paling apik lan jalur paling cepet kanggo para pelanggan.

UV lamp package &delivery-min

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita