pexels-bongkarn-thanyakij-37402091

Perusahaan kasebut duwe akeh bakat, mesin canggih, lan tes profesional lan tanggung jawab kanggo saben produk sadurunge ninggalake pabrik. Perusahaan saiki duwe sawetara kategori luwih saka 20 produk ing pasar, sing duwe fungsi desinfeksi lan sterilisasi. Produk utama yaiku lampu germisida ultraviolet, instrumen uji lingkungan kalebu peralatan uji formaldehida, pangembang intravena, lan pengontrol ruangan sauna. Perusahaan kasebut uga gumantung karo R&D dhewe, produksi lan kaluwihan rantai industri liyane kanggo nyedhiyakake produk kanggo pasar ing Eropa, Amerika Utara, lan Asia Selatan, lan wis entuk kapercayan pangguna.