pexels-bongkarn-thanyakij-37402091

Desain disinfeksi UV 35W anyar kanggo sterilisasi njero ruangan

Katrangan singkat:

We Kanfur mung ngrancang lampu disinfeksi UV 35w anyar, kanthi braket paduan Aluminium, cangkang ABS, UV lan sterilisasi dobel ozon, nggawe lingkungan omah sing sehat.


Detail Produk

Tag Produk

1. Fitur utama lampu disinfeksi UV 35w

Tegangan: 110V / 220V
Watt: 35W

Bahan tabung: Lampu UV Kuarsa

Dawane dawa: 253.7nm
Umur layanan: 8000 jam

Fungsi: Wektu telung gir (15min, 30min, 60min), startup telat lan remot kontrol nirkabel remot.

Standar steker: standar nasional, Standar Amerika (sertifikasi UL), standar Eropa.

Ukuran: 15 * 15 * 25.5 (CM)
Bobot: 1,5kg

Garansi: garansi 12 wulan

UUU_5290

2. Fungsi lan Aplikasi cahya disinfeksi UV

Lampu desinfeksi UV Ozone Indoor iki cocok kanggo sterilisasi, disinfeksi,

ngilangi deodorisasi. Lampu Ultraviolet bisa nyebar ing saben pojok ruangan, ngresiki hawa lan ngilangake ambu. Wenehi kamar lingkungan urip sing luwih sehat kanthi 99,9% 

tingkat sterilisasi.

Lampu UV dipercaya bisa digunakake kanggo desinfeksi udhara lan permukaan sing sukses ing pirang-pirang industri.

1600767947(1)

Kualitas dhuwur: Digawe saka kolom logam padhet kanggo resistensi kompresi sing apik. Cocog kanggo area ruangan nganti 30㎡, wektu operasi sing efektif 15 menit ing papan sing padha.

 Disaranake mindhah luwih akeh lokasi prabédan supaya bisa dadi sterilisasi sing luwih apik.

Safety:  Mateni otomatis kanthi setelan 15/30/60 menit, wektu tundha 15 detik diwiwiti, kanggo mesthekake yen wong lunga kanthi aman. Remote-control kalebu sampeyan bisa ngaktifake / mateni utawa nyetel wektu mbatalake.

Aplikasi: Cocog lan hotspot kanggo digunakake ing omah, sekolah, kantor, rumah sakit, perusahaan lan wilayah liyane kaya kamar sampeyan, ruang tamu, pawon, kamar mandi…

332632a356db801f481d60671ed7aa5

Cathetan: Lampu UV iki bakal ngasilake lampu sing kuwat banget kanggo sterilisasi virus. Supaya kulit sampeyan lan mripat bakal mbebayani padha karo sunburn. ,

Aja nganti cedhak banget ing lampu iki nalika wis diuripake (lebokake pet, tanduran lan liya-liyane.). 

Nalika cahya iki diinfeksi, bisa uga mambu ambune padha karo endhog bosok, bawang putih, utawa rambut sing lagi kobong ... 

Ora apa-apa, amarga ambu sing wangi iku bukti sing nuduhake cahya sing disinfeksi lan bakal ambu ora enak saka lingkungan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita