pexels-bongkarn-thanyakij-37402091
  • Keuntungan saka Disinfeksi UV-C

    Keuntungan Sistem Disinfeksi UV-C Akeh, Kalebu: Efektif kanggo kabeh jinis mikro-organisme, kalebu bakteri, virus, jamur lan protozoa Ora ana produk sampingan (DBPs) sing dibentuk Modhal sing murah lan biaya operasional Gampang dioperasikake lan dijaga Aman lan lingkungan f ...
    Waca liyane
  • Apa Lampu UV 222nm aman?

    Ana macem-macem panjang gelombang ing spektrum UV sing amba, masing-masing duwe aplikasi potensial lan profil keamanan dhewe. Panjang gelombang sing luwih dhuwur kaya UVA lan UVB bisa mbebayani kesehatan sampeyan, nanging UVC 222nm aman kanggo ruangan njero ruangan sing ...
    Waca liyane
  • Efektivitas Lampu Ultraviolet 222nm kanggo Kontaminasi Permukaan SARS-CoV-2

    Panalitiyan peer-review sing diterbitake ing American Journal of Infection Control mriksa efektifitas Far-UV 222 nm tumrap SARS-CoV-2 (virus sing nyebabake COVID-19) ing permukaan. Ing panliten iki, dosis Far-UV 222 nm sing murah saka 3 mJ / cm2 nyebabake nyuda 99,7% "layak" SARS-CoV-2 ...
    Waca liyane
  • CAMPURAN COVID-19: NGGUNAKAN CAHAYA ULTRAVIOLET KANGGO DESA CT Scanner

      Pemindaian CT penting banget kanggo nggambarake penyakit paru-paru kalebu COVID-19, nanging disinfeksi mesin ing antarane panggunaan mbutuhake wektu akeh. Siji tim peneliti bisa uga nemokake solusi. Vanessa Wasta lan Sarah Tarney / Diterbitake 8 Des Ing upaya nglancarake alur kerja pencitraan medis, ...
    Waca liyane
  • Jinis Lampu UV Disebut Jauh-UVC Aman Dienggo Sekitar Wong lan Bunuh> 99,9% Coronavirus Udara: Sinau

    25 Juni 2020 - Luwih saka 99,9% coronavirus mangsan sing ana ing tetesan udara sing tiwas nalika nandhang dawa sinar ultraviolet tartamtu sing aman digunakake ing saubengé manungsa, panaliten anyar ing Columbia Medical Irving Medical Center ditemokake. "Adhedhasar asil, con ...
    Waca liyane
  • Apa Lampu UV Bisa Mateni Coronavirus Anyar?

    Lampu Ultraviolet (UV) minangka salah sawijining jinis radiasi. Energi kasebut luwih akeh tinimbang gelombang radio utawa cahya sing bisa dideleng, nanging kurang energi tinimbang sinar-X utawa sinar gamma. Sampeyan bisa mbukak cahya UV liwat sinar matahari alami utawa liwat sumber sing digawe manungsa kaya kasur penyamakan. Lampu UV digunakake minangka sarana kanggo mateni kuman kaya ...
    Waca liyane
  • Apa sing diarani teknologi UV lan UV-C

    Apa UV? Iki asring diarani 'sinar ultraviolet', nanging UV minangka jinis radiasi elektromagnetik kanthi dawane gelombang sing luwih cekak tinimbang cahya sing bisa dideleng lan luwih dawa tinimbang sinar-X. Radiasi UV kalebu telung kategori gumantung karo dawane dawane: UVA, UVB lan UVC. Dawane gelombang sing luwih cendhek, ...
    Waca liyane
  • Universitas Kobe lan Ushio Bukti 222 nm Cahya UV-C Nyuda Cacah Bakteri lan Ora Mbebayani Kulit Manungsa

    Radiasi ultraviolet C (UVC) ditegesake minangka panjang gelombang 100 - 280 nm UV. UVC saka UV surya ora bisa tekan lumahing bumi, amarga kisaran UV iki diserap dening lapisan ozon. Lampu UVC germicidal konvensional (dawane dawa 254nm) bisa digunakake kanggo disinfeksi papan sing ora ana ...
    Waca liyane
  • Apa UV-C Nggawe Kekuwatan Sinar srengenge ing njero ruangan

    Apa UV-C Nggawe Tenaga Sinar Matahari Ing njero ruangan UV Spectrum UV-A, UV-B, lan UV-C minangka bagean saka spektrum sinar ultraviolet. UV-A nyebabake penyamakan kulit lan digunakake ing obat kanggo ngobati kelainan kulit tartamtu. UV-B nduweni kemampuan nembus ...
    Waca liyane
  • Lampu lan Lampu UV: Radiasi, Disinfeksi, lan Coronavirus Ultraviolet-C

    Amarga wabah penyakit Coronavirus saiki 2019 (COVID-19) sing disebabake novel coronavirus SARS-CoV-2, konsumen bisa uga seneng tuku lampu ultraviolet-C (UVC) kanggo disinfeksi permukaan ing omah utawa papan sing padha. FDA nyedhiyakake jawaban kanggo pitakonane konsumen babagan ...
    Waca liyane
  • 6 Mupangate Nggunakake Lampu UV kanggo Disinfeksi

    Cara disinfeksi tradisional wis digunakake pirang-pirang atus taun - nanging apa cukup? Kasunyatane yaiku sanajan reresik sing paling ketat kanthi banyu panas, pemutih, lan disinfektan bisa uga kliwat kuman lan bakteri sing mbebayani. Ing skenario sing paling ala, perkara kasebut bisa nyebabake penyakit utawa uga pati. ...
    Waca liyane
  • Bacteria and Viruses and UVC light can kill them?

    Bakteri lan Virus lan cahya UVC bisa mateni?

    Apa sing diarani bakteri lan virus? Bakteri lan virus bisa liwat udara, nyebabake lan nambah penyakit. Dheweke gampang nyedhaki udhara. Nalika ana wong wahing utawa watuk, banyu cilik utawa tetesan lendir sing diisi karo virus utawa bakteri nyebar ing udara utawa tekan tangan sing disebar ...
    Waca liyane