pexels-bongkarn-thanyakij-37402091

Keuntungan Sistem Disinfeksi UV-C Akeh, kalebu:微信截图_20201228134413

  • Efektif kanggo kabeh jinis mikro-organisme, kalebu bakteri, virus, jamur, lan protozoa 
  • Ora ana produk sampingan disinfeksi (DBP)
  • Modal lan biaya operasional sing murah
  • Gampang dioperasikake lan dikelola
  • Aman lan ramah lingkungan
  • Tundhuk HACCP

 

Sektor Khusus Uga Nikmati Keuntungan ing ngisor iki:

微信截图_20201228134802

  • Umur produk sing dawa
  • Nyuda rusak lan sampah
  • Kualitas produk sing luwih apik & kontaminasi salib sing suda
  • Ngurangi keluhan pelanggan
  • Apik produksi lan efisiensi logistik
  • Produk nahan bobot, seger lan warna luwih suwe
  • Pangurangan panggunaan bahan kimia, perawatan panas, aditif lan pengawet

Perawatan Kesehatan

微信截图_20201228134912

  • Pangurangan infeksi ing rumah sakit
  • Ngurangi kontaminasi salib
  • Ngurangi rumah sakit
  • Tanggung jawab suda
  • Ngirit energi sing penting
  • Kualitas udara njero ruangan sing luwih apik (IAQ)

Manajemen fasilitas

微信截图_20201228135029

  • Pangurangan kontaminasi udhara sing signifikan lan kualitas udara sing ningkat kanthi radikal

 

  • Konsumsi energi suda sistem HVAC - biasane 15 - 20%

 

  • Penyakit pernapasan lan otot nyuda ing lingkungan pedunung - sindrom bangunan lara
  • Kualitas udara njero ruangan sing luwih apik (IAQ) nyebabake kesejahteraan karyawan lan nyuda absen

 

HVAC / Refrigerasi

微信截图_20201228135352

  • Biaya energi suda
  • Modal modal & biaya operasional
  • Biaya banyu suda
  • Umur peralatan sing ditambahi
  • Pengirangan utawa ngilangi program reresik larang regane
  • Ngilangake panggunaan bahan kimia lan disinfektan sing mbebayani
  • Kualitas udara njero ruangan sing luwih apik (IAQ) nyebabake kesejahteraan karyawan lan nyuda absen

 

 


Wektu kiriman: Dec-28-2020